Wytyczne WHO, Harvard School of Public Health i IŻŻ jeśli chodzi o żywienie dzieci
Uwarunkowania rodzinne i kulturowe (zalety i pułapki)
Dzieci są odcięte od pochodzenia i przygotowania jedzenia (dotykanie, krojenie, odczuwanie jako poznawanie jedzenia, a także wspomaganie rozwoju dzieci)
Cukier jawny i cukier ukryty – jak go odnaleźć i jak go unikać
Rozwijanie dobrych nawyków żywieniowych u dzieci w różnym wieku – regularność, różnorodność, samoregulacja
Praca z dzieckiem z nadwaga lub otyłością – edukacja, emocje, motywacja
Zabawy rozwijające wiedzę o jedzeniu i dobre nawyki żywieniowe
Jako trenerka przygotowania motorycznego i fizjoterapeutka prowadzi zawodników z takich sportów jak pływanie, chód sportowy, bieganie czy sporty walki, a także amatorów wychodzących z kontuzji, oraz balansujących siedzący tryb życia.
Nieustannie podnosi własne kwalifikacje, obecnie jest na drugim roku osteopatii w Akademii Osteopatii.
Jest absolwentką fizjoterapii na Wyższej Szkole Rehabilitacji z tytułem magistra. Ukończyła wiele szkoleń z terapii manualnej w tym FRSc Radosława Składowskiego. Z zakresu treningu szkoliła się u osób takich jak Kelly Starrett, Remigiusz Rzepka, Maciej Bielski, Idan Vadrariu, Konrad Topolski, Agata Korzemiacka i inni.
Obecnie posiada gabinet na warszawskim Ursynowie, gdzie również prowadzi treningi personalne.